Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g2256g2481kcal541.4g0g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)752g203kcal9.8g36.1g1.5g12.8g
Margariini 80% keskiarvo113g801kcal0.3g0.2g90.2g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1880g2068kcal56.4g60.2g188g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11105kcal1215.8g193g627g25.6g
Valittu annoskoko5000g5553kcal607.9g96.5g313.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2776kcal304g48.3g156.8g6.4g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486