Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1153g323kcal6.9g68.6g2.3g28.8g
Kananmuna kuorineen punnittu498g627kcal54.7g1.5g44.8g0g
Maksa naudan 2765g3623kcal508.1g160.9g102.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g158g1153kcal1.6g1.6g126.4g0g
Sipuli (kuorittu)427g115kcal5.5g20.5g0.9g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11683kcal1153.6g506.2g553.4g72.2g
Valittu annoskoko5000g5841kcal576.8g253.1g276.7g36.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2921kcal288.4g126.6g138.4g18.1g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632