Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2485g4224kcal496.9g0g248.4g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)404g808kcal16.1g141.3g12.1g0g
Korppujauho 155g569kcal16.3g116.3g1.6g8.2g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g1242g1677kcal37.3g48.4g149.1g0g
Kananmuna kuoreton 342g487kcal42.7g1g35g0g
Puolukka 373g145kcal1.6g25.3g1.9g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15817kcal1221.8g664.6g896.2g35.8g
Valittu annoskoko5000g7909kcal610.9g332.3g448.1g17.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3954kcal305.5g166.2g224.1g9g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667