Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)2528g3185kcal477.8g86g101.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g787g2202kcal141.6g3.9g180.9g0g
Sipuli 843g255kcal10.5g40.4g1.7g14.3g
Kuohukerma (Ingman)702g2388kcal15.4g21.8g245.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16060kcal1290.6g304.2g1059g28.6g
Valittu annoskoko5000g8030kcal645.3g152.1g529.5g14.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4015kcal322.7g76.1g264.8g7.2g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895