Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1765g12882kcal17.6g17.6g1411.8g0g
Kananmuna kuoreton 2588g3692kcal323.5g7.8g265.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g235g929kcal4.2g228.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)82g8.2kcal1.2g0g0.5g70g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton282g904kcal65.2g29.6g58.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka47g188kcal0g46.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g37207kcal823.4g659.6g3472.6g140g
Valittu annoskoko5000g18603kcal411.7g329.8g1736.3g70g
Annoskoko puolitettuna2500g9302kcal205.9g164.9g868.2g35g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546