Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1159g882kcal21.8g179.6g2.3g11.6g
Porkkana 579g189kcal3.6g32.2g1.2g14.8g
Sipuli 232g70kcal2.9g11.1g0.5g3.9g
Paprika keltainen 116g35kcal1.1g5.9g0.2g2.3g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)695g904kcal125.1g15.3g42.4g0.7g
Vesi1738g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi17g57kcal0.8g2.6g4.9g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g232g371kcal18.5g11.6g27.8g3.5g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g232g394kcal8.1g12.7g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5805kcal363.8g542g228.2g73.6g
Valittu annoskoko5000g2903kcal181.9g271g114.1g36.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1451kcal91g135.5g57.1g18.4g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964