Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2292g637kcal27.3g93.1g4.6g48.1g
Sipuli (kuorittu)573g155kcal7.4g27.5g1.1g9.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g373g104kcal2.2g22.2g0.7g9.3g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g1433g1863kcal300.9g0g58.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g287g86kcal2.9g11.5g0.9g0g
Valkosipuli 43g47kcal3.4g7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5781kcal688.2g322.6g132.6g136g
Valittu annoskoko5000g2891kcal344.1g161.3g66.3g68g
Annoskoko puolitettuna2500g1445kcal172.1g80.7g33.2g34g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589