Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g3582g5159kcal788.1g0g214.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl77g691kcal0g0g76.8g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 31g86kcal3.3g11.8g1g8.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g640g768kcal14.7g30.7g64g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g640g704kcal14.7g25.6g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14814kcal1641.6g136.2g841.4g16.2g
Valittu annoskoko5000g7407kcal820.8g68.1g420.7g8.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3703kcal410.4g34.1g210.4g4.1g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691