Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 48g420kcal0g0g47.5g0g
Naudan Sisäpaisti2374g2612kcal522.3g2.4g71.2g0g
Sipuli (kuorittu)380g103kcal4.9g18.2g0.8g6.5g
Chili paprika punainen214g86kcal4.3g19.2g0g0g
Sokeri 24g96kcal0g23.7g0g0g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 24g76kcal3.5g4.4g3.1g8.9g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1899g684kcal34.2g121.6g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8152kcal1138.4g379g256.6g30.8g
Valittu annoskoko5000g4076kcal569.2g189.5g128.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2038kcal284.6g94.8g64.2g7.7g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729