Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2075g7054kcal41.5g62.2g726.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g55g221kcal0g54.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 380g543kcal47.5g1.1g39g0g
Sokeri 1176g4772kcal0g1174.5g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g692g1729kcal96.8g23.5g138.3g0g
Välipalakeksi, digestive 622g2661kcal40.3g367.5g113.6g20.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g33960kcal452.2g3367.2g2034g41.4g
Valittu annoskoko5000g16980kcal226.1g1683.6g1017g20.7g
Annoskoko puolitettuna2500g8490kcal113.1g841.8g508.5g10.4g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912