Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g507g3698kcal5.1g5.1g405.3g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g760g2584kcal15.2g22.8g273.6g0g
Kookoshiutale 177g1172kcal14.4g11.3g114.4g28.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2837g1095kcal4.5g231.5g2.6g42.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g37kcal0.4g8.1g0.4g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g507g3090kcal96.3g25.3g278.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 203g1366kcal54.5g14g117.5g24.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26083kcal380.8g636.2g2384.8g192.8g
Valittu annoskoko5000g13041kcal190.4g318.1g1192.4g96.4g
Annoskoko puolitettuna2500g6521kcal95.2g159.1g596.2g48.2g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976