Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl37g336kcal0g0g37.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g37g272kcal0.4g0.4g29.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g93g317kcal18.7g0g27.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g746g209kcal4.5g44.4g1.5g18.7g
Kaali, valkokaali1866g394kcal22.4g63.4g3.7g39.2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto466g1306kcal88.6g0g102.6g0g
Sipuli (kuorittu)261g71kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Jauheliha, sika-nauta 1493g3305kcal261.2g0g253.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12419kcal798.4g241.4g912.6g124.6g
Valittu annoskoko5000g6210kcal399.2g120.7g456.3g62.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3105kcal199.6g60.4g228.2g31.2g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158