Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g148g1078kcal1.5g1.5g118.2g0g
Valkokaali keräkaali 2462g684kcal29.3g99.9g4.9g51.7g
Jauheliha, sika-nauta 1969g4361kcal344.6g0g334.8g0g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g148g141kcal1.6g26.9g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)3g11kcal0.1g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12696kcal761.2g288.2g916.8g112.6g
Valittu annoskoko5000g6348kcal380.6g144.1g458.4g56.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3174kcal190.3g72.1g229.2g28.2g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326