Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1370g1027kcal232.9g0g11g0g
Perunasipulisekoitus 500g1712g1164kcal27.4g255.1g1.7g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g856g514kcal8.6g38.5g34.2g5.1g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g1027g308kcal20.5g30.8g4.1g25.7g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g34g75kcal5.8g5.8g3.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6178kcal590.4g660.4g108.2g62g
Valittu annoskoko5000g3089kcal295.2g330.2g54.1g31g
Annoskoko puolitettuna2500g1545kcal147.6g165.1g27.1g15.5g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556