Hamilton squash (jamie oliver)

1 pieni kourallinen kuivattuja herkkutatteja
1 butternut kurpitsa puolitettu ja siemenet poistettu
Oliiviöljyä
1 hienonnettu punasipuli
1 hienonnettu valkosipilinkynsi
1 tl korianterinsiemeniä, murskaa mortelissa
1 oksaa rosmariinia, lehdet irrotettuina ja silputtuna
5 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Merisuolaa ja mustapippuria
100 g basmatiriisiä
1/2 kourallista kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä

1) lipta herkkutatteja 5 min luumassa vedessä
2) lämmitä uuni 230 astetta
3) kaiva kurpitsasta pois hedelmälihaa ja siemeniä (tee tila täytteelle)
4) paista pannussa hienonnettu kurpitsa ja siemenet, sekä kaikki muut ainekset paitsi herkkutatit, riisi ja pinjansiemenet ja paista 4 min kunnes kaikki on pehmeää
5) lisää joukkoon herkkutatit.

6) paista vielä 2 min ja mausta suolalla ja pippurilla
7) lisää joukkoon riisi ja pinjansiemenet
8) täytä kurpitsanpuolikkaat seoksella
9) hiero kurpitsa oliiiviöljyllä, kiedo folioon ja paista 1 h 15 min

Lähde
Jamie Oliver
Happy days with the naked chef
Penguin

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3638g578kcal27.3g72.8g3.6g72.8g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g23g66kcal6.6g8g0.9g0g
Oliiviöljy 255g2252kcal0g0g254.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g46g60kcal1.4g9.5g2.7g6.4g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 182g414kcal9.2g31.9g25.6g10.6g
Basmatiriisi Pirkka455g1592kcal34.6g359.3g3.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots136g846kcal39.6g17.7g75g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11781kcal246.6g1027.6g733.4g198.8g
Valittu annoskoko5000g5890kcal123.3g513.8g366.7g99.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2945kcal61.7g256.9g183.4g49.7g
Arvot/100g100g118kcal2.5g10.3g7.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314726