Poropiirakka

Pohja:
2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena
125 g margariinia
½ dl kylmää vettä

Täyte:
1 sipuli
125 g kylmäsavustettua poroa
200 g raejuustoa
1 ½ dl mietoa kermajuustoa raasteena (esim.

Oltermanni)
2 munaa
2 dl kevytkermaa
1 dl persiljasilppua
2 tl piparjuuritahnaa
mustapippuria

Pinnalle:
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Iinuliinu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai677g2371kcal81.3g480.9g14.2g20.3g
Oivariini, 60 (100g)498g2739kcal5g5g298.8g0g
Vesi199g0kcal0g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%677g1964kcal230.3g0g115.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g797g558kcal87.6g19.9g12g0g
Kylmäsavustettu poronpaistileike (Kylmänen), annos 2g518g818kcal173.5g0.2g9.3g3.6g
Sipuli (kuorittu)199g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kanamuna, paistettu (pirkka)438g964kcal57.4g2.2g81.5g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g797g956kcal26.3g38.2g79.7g0g
Persilja 199g55kcal2.7g2.2g0.4g15.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20957kcal1333.4g1116.4g1222.8g86.4g
Valittu annoskoko5000g10478kcal666.7g558.2g611.4g43.2g
Annoskoko puolitettuna2500g5239kcal333.4g279.1g305.7g21.6g
Arvot/100g100g210kcal13.3g11.2g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314891