Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 654g229kcal30.2g12.8g2g16.4g
Lanttu 188g54kcal1.9g8.6g0.6g3.4g
Kasvisliemikuutio 72g219kcal6.8g9.7g16.9g1.2g
Sipuli (kuorittu)229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Kesäkurpitsa zucchini 393g71kcal2.2g9.8g1.6g2.7g
Tomaattipyree, Pirkka98g81kcal3.3g18.6g1g1g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Seiti pakaste 981g761kcal172.3g0g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2290g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 46g405kcal0g0g45.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3870kcal447.2g157g151.2g59.2g
Valittu annoskoko5000g1935kcal223.6g78.5g75.6g29.6g
Annoskoko puolitettuna2500g968kcal111.8g39.3g37.8g14.8g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160