Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g1595g638kcal8g191.4g3.2g0g
Juuressose Pirkka 500g1595g638kcal11.2g142g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1595g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g3.2g4.2kcal0.1g0.7g0.2g0.4g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g48g431kcal0g0g47.9g0g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g144g402kcal27.3g0g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4268kcal96.2g674.4g172.4g1.6g
Valittu annoskoko5000g2134kcal48.1g337.2g86.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1067kcal24.1g168.6g43.1g0.4g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522