Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2096g15299kcal21g21g1676.6g0g
Sokeri 594g2412kcal0g593.7g0g0g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1863g6392kcal189.8g1304g22.4g65.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g75g298kcal0g73.8g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)326g714kcal1g173.4g0.7g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g50394kcal428.4g4367g3399.4g141.2g
Valittu annoskoko5000g25197kcal214.2g2183.5g1699.7g70.6g
Annoskoko puolitettuna2500g12599kcal107.1g1091.8g849.9g35.3g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591