Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2629g555kcal31.5g89.4g5.3g55.2g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 701g1595kcal133.2g0g119.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g175g19kcal1.4g2.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 263g729kcal5.3g7.9g73.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka263g216kcal8.9g49.9g2.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6286kcal363.6g310.2g402.2g118.8g
Valittu annoskoko5000g3143kcal181.8g155.1g201.1g59.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1571kcal90.9g77.6g100.6g29.7g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051