Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3438g4904kcal429.7g10.3g352.3g0g
Vesi938g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)469g1781kcal135.9g0g135.9g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä156g1125kcal1.6g1.6g125g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15620kcal1134.4g23.8g1226.4g0g
Valittu annoskoko5000g7810kcal567.2g11.9g613.2g0g
Annoskoko puolitettuna2500g3905kcal283.6g6g306.6g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316134