Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen369g2659kcal3.7g3.7g295.4g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 148g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3446g1172kcal6.9g244.7g10.3g62g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g246g926kcal0.4g231.4g0g0g
Sokeri 419g1699kcal0g418.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g49g197kcal0g48.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 320g1098kcal32.6g224g3.8g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15507kcal88g2341.2g619.6g146.4g
Valittu annoskoko5000g7754kcal44g1170.6g309.8g73.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3877kcal22g585.3g154.9g36.6g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748