Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2189g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.3g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 821g999kcal174.4g0g32.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g274g77kcal1.6g16.3g0.5g6.8g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g547g137kcal23g23g0.5g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)383g1341kcal61.3g245.2g10g23g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g342g958kcal65g0.1g75.2g0g
Ranskankerma Valio410g1149kcal10.3g14.4g114.9g0g
Voi 27g199kcal0.3g0.1g22.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9756kcal673g599.8g515.2g59.8g
Valittu annoskoko5000g4878kcal336.5g299.9g257.6g29.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2439kcal168.3g150g128.8g15g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318597