Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1404g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1491g6053kcal0g1489.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1404g295kcal4.2g22.5g0g1.4g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g702g3081kcal26g18.2g322.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18857kcal60.4g3060.8g645.6g2.8g
Valittu annoskoko5000g9428kcal30.2g1530.4g322.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4714kcal15.1g765.2g161.4g0.7g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113