Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g3831g1303kcal7.7g272g11.5g69g
Voi, normaalisuolainen (Valio)383g2759kcal3.1g3.1g306.5g0g
Sokeri 326g1322kcal0g325.3g0g0g
Kaurahiutale 460g1720kcal66.7g262.1g33.6g46g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14207kcal155g1725g703.2g230g
Valittu annoskoko5000g7104kcal77.5g862.5g351.6g115g
Annoskoko puolitettuna2500g3552kcal38.8g431.3g175.8g57.5g
Arvot/100g100g142kcal1.6g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408