Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 83g732kcal0g0g82.8g0g
Sipuli (kuorittu)307g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Tomaattimurska 2453g721kcal13.7g130g4.9g46.6g
Valkosipuli 61g66kcal4.8g10g0.4g1.3g
Pekoni, paistettu 521g2684kcal85.7g0g264.2g0g
Vesi1533g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.8g2.5g0.5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8635kcal220g314.4g706.8g116.2g
Valittu annoskoko5000g4317kcal110g157.2g353.4g58.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2159kcal55g78.6g176.7g29.1g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708