Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g1052g631kcal105.2g45.2g3.2g0g
Sokeri 1789g7260kcal0g1786.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 926g1321kcal115.7g2.8g94.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 821g2816kcal83.6g574.5g9.8g28.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 152g560kcal28g16.7g32.9g46.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g202kcal0g50g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl210g1894kcal0g0g210.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29370kcal665g4952.2g702.4g149.6g
Valittu annoskoko5000g14685kcal332.5g2476.1g351.2g74.8g
Annoskoko puolitettuna2500g7342kcal166.3g1238.1g175.6g37.4g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920