Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)393g106kcal5.1g18.8g0.8g6.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Oliiviöljy 71g625kcal0g0g70.6g0g
Paprikajauhe 5.2g17kcal0.8g1g0.7g2g
Linssi, punainen, Go Green785g2551kcal188.4g384.6g7.8g94.2g
Vesi3271g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g73g88kcal1.8g4.4g6.6g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g314g188kcal4.7g40.8g0.3g2.8g
Tomaattipyree, Pirkka79g64kcal2.7g14.9g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7300kcal408.6g932.4g175.4g215.6g
Valittu annoskoko5000g3650kcal204.3g466.2g87.7g107.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1825kcal102.2g233.1g43.9g53.9g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442