Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g535g1226kcal58.9g91g85.6g0g
Vesi2909g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g756g454kcal11.3g98.3g0.8g6.8g
Lanttu 209g60kcal2.1g9.6g0.6g3.8g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala64g179kcal12.8g3.2g12.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g308g86kcal1.8g18.3g0.6g7.7g
Valio voi44g314kcal0.4g0.4g34.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4733kcal179.2g458.4g271.2g42.6g
Valittu annoskoko5000g2367kcal89.6g229.2g135.6g21.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1183kcal44.8g114.6g67.8g10.7g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484