Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)380g103kcal4.9g18.3g0.8g6.5g
Paprika, punainen190g49kcal1.7g8.7g0.8g3.8g
Kesäkurpitsa1141g194kcal4.6g28.5g6.8g8g
Tomaatti 1426g325kcal8g49.2g4.3g20g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g76g624kcal0g0g76g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g1407g3799kcal211g70.3g295.4g14.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g380g989kcal114.1g7.6g57g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12162kcal688.6g365.2g882.2g104.8g
Valittu annoskoko5000g6081kcal344.3g182.6g441.1g52.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3041kcal172.2g91.3g220.6g26.2g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799