Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1081g1838kcal205.4g0g108.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu676g851kcal74.3g2g60.8g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g1081g270kcal35.7g31.4g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1081g3784kcal138.4g753.5g20.5g34.6g
Vesi, vesijohtovesi 811g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 270g88kcal1.7g15g0.5g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13663kcal911g1603.8g379.8g83g
Valittu annoskoko5000g6832kcal455.5g801.9g189.9g41.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3416kcal227.8g401g95g20.8g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908