Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3478g1004kcal34.8g160g10.4g62.6g
Vehnälese 52g119kcal6.9g8g2.3g19.6g
Vesi696g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g348g1183kcal7g10.4g121.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu417g526kcal45.9g1.3g37.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g8.7g34kcal0.2g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5731kcal189.6g376.2g344g164.4g
Valittu annoskoko5000g2865kcal94.8g188.1g172g82.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1433kcal47.4g94.1g86g41.1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060