Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1302g781kcal19.5g169.3g1.3g11.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g521g146kcal3.1g31g1g13g
Bataatti, kuorittu 260g211kcal4.1g43.8g0.1g7.8g
Palsternakka 130g83kcal0.7g15.4g0.5g5.9g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas130g365kcal24.7g0g28.6g0g
Vesi2604g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 26g79kcal2.5g3.5g6.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu26g21kcal0.5g4.6g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3371kcal110.2g535.2g75.6g78.6g
Valittu annoskoko5000g1685kcal55.1g267.6g37.8g39.3g
Annoskoko puolitettuna2500g843kcal27.6g133.8g18.9g19.7g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097