Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1795g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g63g82kcal2.8g13.8g1.6g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g1122g673kcal16.8g145.8g1.1g10.1g
Keittojuures, Pirkka449g112kcal4.5g20.2g1.3g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g673g619kcal127.9g0g6.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka157g129kcal5.3g29.8g1.6g1.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen280g56kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g404g267kcal60.6g0g2.8g0g
Ruohosipuli, tuore45g12kcal0.6g1.7g0.3g0.5g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3911kcal440.8g445.8g32.6g36g
Valittu annoskoko5000g1956kcal220.4g222.9g16.3g18g
Annoskoko puolitettuna2500g978kcal110.2g111.5g8.2g9g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514