Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)1940g1280kcal232.7g77.6g5.8g0g
Kananmuna kuoreton1552g2219kcal186.2g0g155.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%698g1746kcal97.8g76.8g39.1g342.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit698g2793kcal279.3g111.7g139.6g104.7g
Leivinjauhe 39g68kcal2g14.7g0g0.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g19g1.9kcal0.3g0g0g16.5g
Ruokasuola jodioitu 54g1.4kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16217kcal1597.2g561.6g679.4g927g
Valittu annoskoko5000g8109kcal798.6g280.8g339.7g463.5g
Annoskoko puolitettuna2500g4054kcal399.3g140.4g169.9g231.8g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188