Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1807g1952kcal415.7g0g32.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 56g497kcal0g0g56.2g0g
Soijakastike 145g87kcal7.5g13.7g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g1606g5783kcal192.8g1172.7g24.1g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)803g1486kcal176.7g16.1g80.3g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g402g1687kcal8g11.6g180.7g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g121g30kcal0.5g10.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23068kcal1602.8g2450.4g748g1.2g
Valittu annoskoko5000g11534kcal801.4g1225.2g374g0.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5767kcal400.7g612.6g187g0.3g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560