Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha841g1396kcal159.7g0g84.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1681g420kcal16.8g92.5g0g23.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g252g71kcal1.5g15g0.5g6.3g
Sipuli 84g25kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g15kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Vesi2102g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.1g5.3kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Vehnäjauho, sunnuntai11g37kcal1.3g7.5g0.2g0.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g13g21kcal2.2g2.7g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3980kcal368.2g249g170.8g65.6g
Valittu annoskoko5000g1990kcal184.1g124.5g85.4g32.8g
Annoskoko puolitettuna2500g995kcal92.1g62.3g42.7g16.4g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139