Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit641g833kcal19.2g12.8g83.3g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1795g6103kcal251.3g0g556.4g0g
Broilerinfilee (Snellman)2564g2128kcal420.5g43.6g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18128kcal1382g112.8g1330.6g0g
Valittu annoskoko5000g9064kcal691g56.4g665.3g0g
Annoskoko puolitettuna2500g4532kcal345.5g28.2g332.7g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231