Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g1203g2646kcal128.7g7.2g204.4g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g1804g1028kcal25.3g223.7g3.6g0g
Vesi1924g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g67g61kcal2g2.4g4.7g0.5g
Maustepippuri, annos 1g2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7469kcal312g466.6g425.4g1g
Valittu annoskoko5000g3734kcal156g233.3g212.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1867kcal78g116.7g106.4g0.3g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503