BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)4078g7749kcal611.7g32.6g571g0g
Tomaattipyree, Pirkka408g334kcal13.9g77.5g4.1g4.1g
Soijakastike 286g172kcal14.8g27.1g0.2g0g
Hunaja 163g539kcal0.8g131.8g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu65g68kcal5.2g10.6g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17724kcal1292.8g559.2g1151.4g11g
Valittu annoskoko5000g8862kcal646.4g279.6g575.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna2500g4431kcal323.2g139.8g287.9g2.8g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811