Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g2087g626kcal96g41.7g6.3g33.4g
Herne 501g345kcal25.3g46.9g2g15.5g
Lime, kuorittu, annos 50g209g75kcal1.3g4.6g2.3g5.8g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g1252g1503kcal275.5g11.3g43.8g6.3g
Vesi835g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 117g1033kcal0g0g116.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7164kcal796.2g209g342.6g122g
Valittu annoskoko5000g3582kcal398.1g104.5g171.3g61g
Annoskoko puolitettuna2500g1791kcal199.1g52.3g85.7g30.5g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041