Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g1429g4571kcal314.3g828.6g14.3g171.4g
Sokeri 1429g5799kcal0g1427.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2143g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20740kcal628.6g4511.4g28.6g342.8g
Valittu annoskoko5000g10370kcal314.3g2255.7g14.3g171.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5185kcal157.2g1127.9g7.2g85.7g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976