Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 1741g1932kcal376.9g0g45.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g98g88kcal2.9g3.4g6.8g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g348g98kcal2.1g20.7g0.7g8.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g348g94kcal4.5g16.7g0.7g5.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Vesi1219g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 1219g859kcal3.8g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6198kcal784.8g95.4g107.4g31.8g
Valittu annoskoko5000g3099kcal392.4g47.7g53.7g15.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1550kcal196.2g23.9g26.9g8g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003