Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1398g411kcal7.8g74.1g2.8g26.6g
Vesi1677g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix503g453kcal5g105.7g2.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g126g25kcal0g8.2g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g98g382kcal0.2g94.9g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 5.6g17kcal0.6g1.2g0.6g2.4g
Basilika, kuivattu 5.6g14kcal0.8g1.1g0.2g2.3g
Paprikajauhe 34g108kcal5g6.2g4.4g12.5g
Paistijauheliha 10%1118g1901kcal223.7g0g111.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6621kcal486.2g582.8g244.6g87.6g
Valittu annoskoko5000g3311kcal243.1g291.4g122.3g43.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1655kcal121.6g145.7g61.2g21.9g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160