Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale1852g2407kcal333.3g40.7g113g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras988g3161kcal136.3g572.8g31.6g81g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 525g1364kcal141.7g0g89.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1543g926kcal15.4g69.4g61.7g9.3g
Sinappi 93g122kcal4.1g13.1g5.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15960kcal1261.6g1392g602.2g183.8g
Valittu annoskoko5000g7980kcal630.8g696g301.1g91.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3990kcal315.4g348g150.6g46g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789