Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4267g1493kcal42.7g290.1g21.3g59.7g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g320g966kcal60.8g0.6g80g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g93g190kcal2.6g3g18.7g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow80g200kcal0.4g6.1g20g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g213g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6287kcal218.6g620g334.2g127g
Valittu annoskoko5000g3144kcal109.3g310g167.1g63.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1572kcal54.7g155g83.6g31.8g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094