Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2815g5499kcal526.2g0g380.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)845g1520kcal160.5g0.8g92.9g0g
Kananmuna kuoreton 619g884kcal77.4g1.9g63.5g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g158g189kcal3.9g9.5g14.2g2.4g
Tomaattimurska 563g166kcal3.2g29.8g1.1g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16515kcal1542.4g84g1103.6g26.2g
Valittu annoskoko5000g8257kcal771.2g42g551.8g13.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4129kcal385.6g21g275.9g6.6g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164