Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 49g149kcal0g36.5g0g0g
Keräkaali, 100g2462g591kcal29.5g83.7g4.9g51.7g
Paistijauheliha 10%1970g3349kcal394g0g197g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g92g83kcal2.8g3.2g6.4g0.6g
Paprika, punainen164g42kcal1.5g7.6g0.7g3.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g33g34kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Oliiviöljy 66g581kcal0g0g65.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9744kcal865g288.6g550.4g118.2g
Valittu annoskoko5000g4872kcal432.5g144.3g275.2g59.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2436kcal216.3g72.2g137.6g29.6g
Arvot/100g100g97kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436