Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g3546g10461kcal531.9g0g922g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g709g255kcal6.4g44g1.4g19.9g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g709g170kcal14.2g25.5g1.4g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21773kcal1105g139g1849.6g39.8g
Valittu annoskoko5000g10887kcal552.5g69.5g924.8g19.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5443kcal276.3g34.8g462.4g10g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624