Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2656g2012kcal49.7g409.5g5.3g26.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1138g319kcal6.8g67.7g2.3g28.5g
Sipuli (kuorittu)228g62kcal3g10.9g0.5g3.9g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g948g2219kcal107.2g4.7g208.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9288kcal338.2g995.4g433.8g119.2g
Valittu annoskoko5000g4644kcal169.1g497.7g216.9g59.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2322kcal84.6g248.9g108.5g29.8g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682